Programlehetőségek

Az oldal feltöltés alatt áll!

Zamárdi Kalandpark

http://www.zamardikalandpark.hu/

    A Kalandpark egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére: közel 200 akadály, 1,5 km tó feletti csúszópálya. 

Az ősfák között kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szorakozást kínál gyerekeknek és felnőteknek egyaránt. 

 

 

Military Park

http://www.zamardihadipark.hu/hu/

  Egyedülálló mind az itt található gépek számát, mind állapotát tekintve. Még Európában is kevés helyen találni ennyi karbantartott, működő gépet egy kiállításon belül. 

A férfiak régi, felejthetetlen emlékeiket eleveníthetik fel, míg a gyerekek a szülőktől, nagyszülőktől hallott történetekből vagy a történelem könyvekből megismert, eddig nem látott eszközökkel ismerkedhetnek meg.

Ez nem egy hagyományos múzeum. " Nálunk nem kell csöndben lenni, lehet szaladgálni". A vendégek egy több ezer nm-es területen a szabadban tekinthetik meg a kiállítást, ahol néhány kijelölt gépbe be is lehet mászni és a kiállított egyéb felszereléseket fel lehet próbálni. 

 

 Horse Evolution Show

 http://www.horseevolution.hu/

     A show speciális akrobaták, gyönyörű lovak, Monte-  Carloi Cirkuszfesztivál Arany és Ezüs Bohóc díjjal  kitüntetett artisták, lovasok és táncosok tudásának  előadásának forradalmian új ötvözete a legujabb  technikákkal, technológiákkal eddig még soha nem  látott módon.

 

A showban látható monumentális  díszletek egy élőben bemutatott hollywoodi film produkció hatását keltik a nézőben. A show dinamikájában és sokszínűségében felejthetetlen élmény és kitűnő szórakozás felnőtteknek, gyerekeknek és persze a lószerető közönségnek.